“Annet kan mensen in beweging krijgen”

“Zij laat een wij-gevoel ontstaan”

“Annet zorgt voor het geloof dat nieuwe inzichten op oude problemen mogelijk zijn

 

Persoonlijke waarden en creativiteit.

Ik ervaar steeds dat door het scheppen van de juiste omgeving mensen samen verder komen. Dat vooroordelen omgezet kunnen worden in coöperatieve kracht, zodat er resultaten komen waar iedereen beter van wordt.

Creatief denken is de tool waarmee ik prikkel om op andere manieren te kijken. Zo verleid ik deelnemers om uit hun comfortzone te stappen, zodat ruimte ontstaat voor nieuwe manieren van denken en handelen.

024A8140-46   

 

Opleiding

Ik ben academisch opgeleid in de Algemeen Sociale Wetenschappen (cum laude). Een studie waarbij je vraagstukken van diverse invalshoeken benadert. Vanuit psychologisch, sociaal- maatschappelijk en communicatief oogpunt. Zo kijk ik ook naar transitieprocessen en bijeenkomsten. Van huis uit ben ik gevormd als docent beeldende vorming en ben ik een liefhebber van kunst en design. Strategisch denken en creativiteit verbind ik voor opdrachtgevers tot een traject op maat.

Maar bovenal doe ik mijn werk met erg veel plezier en dat is merkbaar in mijn inzet, in de samenwerkingssfeer en in uw resultaten

 

   FEZ_bijeenkomst_2014_180

 

Van jongs af aan heb ik een grote interesse in andere culturen en sferen. Ik heb heel lange en verre reizen gemaakt en de helft van mijn leven woonde ik in kleine dorpen en de andere helft in grote steden. Hierdoor heb ik ervaren hoe anders het ergens kan zijn, maar ook ontdekt welke universele menselijke waarden overal de dynamiek bepalen. Dat beïnvloedt mijn manier van werken. Ik hou van de afwisseling tussen branches en sectoren, zodat mijn blik fris blijft en ik aan mijn opdrachtgevers andere perspectieven aan kan reiken.

 

Meer weten over mijn ervaring? Kijk dan op LinkedIn